Opleiding Recruitment Marketing

Direct inschrijven  Download brochure

Als recruiter succesvol recruitmentmarketing inzetten

Als recruiter kom je er tegenwoordig niet meer mee weg om een vacature op de 'werken bij site' en misschien op Indeed te zetten. Je zult steeds slimmer en creatiever jouw vacatures in de markt moeten zetten. Kortom je zult steeds meer aan 'recruitmentmarketing' moeten doen. Maar hoe ga je ervoor zorgen dat je aansluiting gaat vinden bij een zich snel ontwikkelend vak als recruitmentmarketing? Door het volgen van de unieke Opleiding Recruitmentmarketing van de Insighters Academy zorg jij dat je nu en in de toekomst klaar bent voor alle wervingsuitdagingen die op je pad komen!

Voor wie

Deze opleiding is geschikt voor de volgende professionals:

 • Corporate recruiters
 • Bureau recruiters
 • Communicatie- of marketingprofessionals met een verantwoordelijkheid in werving
 • Startende recruitmentmarketeers

Twijfel je of deze training geschikt voor jou is neem dan contact met ons op.

Programma

Trainers

De Insighters Academy werkt alleen met de beste trainers uit het vakgebied. Hierbij is elke trainer een autoriteit op hun specialisme/training. Trainers zijn ook allemaal werkzaam in de praktijk en kennen dus het klappen van de zweep. Geen trainers dus die een powerpoint 'oplezen' maar trainers met veel praktijkkennis die elke vraag realistisch kunnen beantwoorden. Ook worden trainers van de Insighters Academy geselecteerd op hun trainingsvaardigheden want kennis hebben is één maar deze overbrengen is twee. Alles dus om jou een maximale leerervaring te bieden waar je de volgende dag in jouw praktijk direct iets mee kan.

Leermethode

Bij opleidingen en van de Insighters Academy vinden we naast de inhoud van de training het ook belangrijk hoe de training wordt gegeven. Op basis van twintig jaar trainingservaring ontwikkelde wij een trainingsmethode die goed past bij recruitment(marketing) professionals.

In de opleidiing ligt de nadruk op het feit dat je het geleerde direct in de praktijk kan gaan brengen. Zo werken wij met korte voorbereidingsopdrachten om het maximale uit de trainingsdag te halen. Op de trainingsdag zelf ligt de nadruk op een stuk theorie afgewisseld met korte praktijkopdrachten om zo de theorie direct toe te passen. Verder werken we veel met tips, tricks en best practices uit de praktijk ter inspiratie. Als laatste werken we met templates die je kan downloaden in ons online learning centre om het geleerde later in de praktijk makkelijk toe te kunnen passen.

Trainingen van de Insighteracademy worden altijd afgesloten met een online toets die je voor jezelf kan maken om te kijken of je de geleerde stof beheerst.

Online Learning Centre


Trainingen van de Insightersacademy worden ondersteunt door ons Online Learning Centre. Op het Online Learning Centre vindt je alle zaken die jou ondersteunen voor, tijdens en na jouw training zoals;
 • Voorbereidings- en praktijkpdrachten
 • Diverse templates
 • Formule sheet
 • Linkjes naar in de training gebruikte recruitmentmarketing tools
 • Linkjes naar diverse databronnen
 • Prompt sheet voor AI tools 
 • Handout van de training
 • Mogelijkheid vragen te stellen aan de trainer
 • Online toets van de training


Certificering

Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je het certificaat dat bevestigt dat je de opleiding recruitmentmarketing succesvol hebt afgerond. 

Daarnaast zul je opgenomen worden in het register en netwerk van gecertificeerde recruitmentmarketeers van de Insighters Academy. Opname in het register betekent dat (potentiële) werkgevers/opdrachtgevers kunnen zien dat jij op hoog niveau het vak van recruitmentmarketing beheerst. Certificering is een belangrijke boost voor jouw carrière of jouw commercieel succes als zelfstandig recruitmentmarketeer!

Praktische informatie

Studiebelasting: 42 uur (incl. alle bijeenkomsten)

Kosten: 2495 euro excl. btw

Start : vrijdag 13 september 2024

Tijd: er zijn drie lesdagen van 09:00 tot 17:30 waarin de zes bijeenkomsten worden gegeven. De lesdagen worden in drie achtereenvolgende weken gegeven (13 september, 20 september en 27 september).

Locatie: Utrecht (goed bereikbaar met auto en OV)

Direct inschrijven  Download brochure


Blogs & employermarketingkennis

Veel werkgevers denken dat studenten/starters (Gen Y en Z) een "bijdrage aan de maatschappij" een belangrijk aspect vinden in de keuze voor een eerste werkgever maar is dat ook zo?

Wanneer je studenten alleen in hun afstudeerjaar benaderd mis je driekwart van het starterstalent maar wat kan je dan wel doen?

Veel organisaties bieden traineeships aan om starters aan te trekken maar zit de starter in 2024 hier nog op te wachten?