Training Offline Recruitment Marketing

Direct inschrijven  Download brochure

Slim offline kanalen inzetten voor werving

Je doet als recruiter al veel online omdat je dat gewend bent. Maar je voelt ook dat er doelgroepen zijn die veel succesvoller via offline kanalen benaderd kunnen worden (denk bijv. aan bepaalde MBO doelgroepen). Maar hoe zet je offline kanalen als referral, events,  narrowcasting etc. succesvol in? In de training Offline Recruitment Marketing leer je hoe je het maximale uit offline recruitmentmarketing kanalen kunt halen. Ben jij klaar om  offline nog meer kandidaten te werven?

Voor wie

Deze training is geschikt voor de volgende professionals:

 • Corporate recruiters
 • Bureau recruiters
 • Communicatie- of marketingprofessionals met een verantwoordelijkheid in werving
 • Startende recruitmentmarketeers

Twijfel je of deze training geschikt voor jou is neem dan contact met ons op.

Programma

De training Offline Recruitmentmarketing bestaat uit de volgend vier leersprints:

In de eerste leersprint leer je hoe je referral binnen jouw organisatie succesvol kunt activeren middels diverse methodieken.

In de tweede leersprint leer je hoe je ‘events’ (van ‘kopjes koffie’ tot webinars) kunt inzetten als manier om succesvol te werven.

In de derde leersprint leer je hoe je ‘out of home advertising’ (abri’s, flyers, posters, narrowcasting in winkels etc.) kunt inzetten om jouw doelgroep creatief te bereiken en te bewegen.

In de laatste leersprint leer je hoe je het resultaat van offline kanalen meetbaar kunt maken.

Resultaat

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

 • Referral als kanaal succesvol te activeren binnen de organisatie.
 • Diverse soorten events in te zetten als wervingsmiddel.
 • Diverse soorten 'out of home' wervingskanalen in te zetten.
 • Resultaten van offline kanalen meetbaar te maken.

Leermethode

Bij trainingen van de Insighters Academy vinden we naast de inhoud van de training het ook belangrijk hoe de training wordt gegeven. Op basis van twintig jaar trainingservaring ontwikkelde wij een trainingsmethode die goed past bij recruitment(marketing) professionals.

Onze trainingen zijn op een heldere manier via zogenaamde ‘leersprints' opgebouwd. Leersprints zijn afgebakende hoeveelheid leerstof die ervoor zorgen dat je overzicht houdt op de leerstof en daarmee een goede leerervaring hebt.

In de training ligt de nadruk op het feit dat je het geleerde direct in de praktijk kan gaan brengen. Zo werken wij met korte voorbereidingsopdrachten om het maximale uit de trainingsdag te halen. Op de trainingsdag zelf ligt de nadruk op een stuk theorie afgewisseld met korte praktijkopdrachten om zo de theorie direct toe te passen. Verder werken we veel met tips, tricks en best practices uit de praktijk ter inspiratie. Als laatste werken we met templates die je kan downloaden in ons online learning centre om het geleerde later in de praktijk makkelijk toe te kunnen passen.

Trainingen van de Insighteracademy worden altijd afgesloten met een online toets die je voor jezelf kan maken om te kijken of je de geleerde stof beheerst.

Online Learning Centre

Trainingen van de Insighters Academy worden ondersteunt door ons Online Learning Centre. Op het Online Learning Centre vindt je alle zaken die jou ondersteunen voor, tijdens en na jouw training zoals;

 • Voorbereidings- en praktijkpdrachten
 • Diverse templates
 • Formule sheet
 • Linkjes naar in de training gebruikte recruitmentmarketing tools
 • Linkjes naar diverse databronnen
 • Prompt sheet voor AI tools
 • Handout van de training
 • Mogelijkheid vragen te stellen aan de trainer
 • Online toets van de training


Docent

Deze training wordt gegeven door Sandor Snoeren. Sandor is ruim twintig jaar werkzaam in recruitmentmarketing en employerbranding. Sandor adviseert diverse bedrijven op het gebied van recruitmentmarketing en employerbranding op basis van eigen, in de praktijk bewezen methoden en modellen. Ook geeft hij al twintig jaar training waarin hij honderden recruitment(marketing)professionals trainde en dus weet hoe hij de trainingsstof het beste over kan brengen. Voor meer informatie over Sandor check hier zijn Linkedin profiel.

Praktische informatie

Studiebelasting: 7 uur (incl. bijeenkomst)

Kosten: 495 euro (excl.btw)

Datum: vrijdag 20 september

Tijd: 13:30 - 17:30

Locatie: Utrecht (goed bereikbaar met auto en OV)

Deze training maakt onderdeel uit van de opleiding Recruitmentmarketing. Voor een geheel overzicht van de opleiding click hier. Wil jij deze training samen met jouw team incompany volgen neem dan contact met ons op. Wil je meerdere losse trainingen volgen dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Direct inschrijven  Download brochure