Training Candidate Relationship Marketing

Direct inschrijven  Download brochure

Succesvol Recruitment Marketing toepassen voor talentpools

Helaas solliciteert niet iedereen die op de werken bij site komt op een vacature (97% doet dit niet!). Gemiddeld is zo'n 85% van de arbeidsmarkt niet op zoek naar een nieuwe baan. Hoe kan je nu toch deze grote groep passief zoekende kandidaten voor jouw organisatie veroveren? In de training Candidate Relationship Marketing leer je hoe je structureel kandidaat pipelines kunt bouwen en succesvol managen. Ben jij klaar om een hele nieuwe stroom aan kandidaten aan te gaan boren?

Voor wie

Deze training is geschikt voor de volgende professionals:

 • Corporate recruiters
 • Bureau recruiters
 • Communicatie- of marketingprofessionals met een verantwoordelijkheid in werving
 • Startende recruitmentmarketeers

Twijfel je of deze training geschikt voor jou is neem dan contact met ons op.

Programma

De training Candidate Relationship Marketing (CRM) bestaat uit de volgende vier leersprints:

In de eerste leersprint leer je hoe je passieve kandidaten (85% van de arbeidsmarkt) als 'leads' kunt genereren en managen.

In de tweede leersprint leer je hoe je uit diverse bronnen een pipeline kunt opbouwen met daarin potentiele kandidaten voor de toekomst.

In de derde leersprint leer je hoe je middels Candidate Relationship Marketing kandidaat pipelines effectief kunt managen.

In de laatste leersprint leer je hoe je kandidaat pipelines succesvol omzet naar kandidaten voor openstaande vacatures.

Resultaat

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

 • Leads in de vorm van passieve kandidaten te genereren.
 • Uit diverse bronnen kandidaat pipelines op te zetten
 • CRM actief in te zetten om  kandidaat pipelines te bouwen en te managen.
 • Kandidaat pipelines succesvol om te zetten naar actieve kandidaten

Lead Trainer - Esther Saija

Leermethode

Bij trainingen van de Insighters Academy vinden we naast de inhoud van de training het ook belangrijk hoe de training wordt gegeven. Op basis van twintig jaar trainingservaring ontwikkelde wij een trainingsmethode die goed past bij recruitment(marketing) professionals.

Onze trainingen zijn op een heldere manier via zogenaamde ‘leersprints' opgebouwd. Leersprints zijn afgebakende hoeveelheid leerstof die ervoor zorgen dat je overzicht houdt op de leerstof en daarmee een goede leerervaring hebt.

In de training ligt de nadruk op het feit dat je het geleerde direct in de praktijk kan gaan brengen. Zo werken wij met korte voorbereidingsopdrachten om het maximale uit de trainingsdag te halen. Op de trainingsdag zelf ligt de nadruk op een stuk theorie afgewisseld met korte praktijkopdrachten om zo de theorie direct toe te passen. Verder werken we veel met tips, tricks en best practices uit de praktijk ter inspiratie. Als laatste werken we met templates die je kan downloaden in ons online learning centre om het geleerde later in de praktijk makkelijk toe te kunnen passen.

Trainingen van de Insighteracademy worden altijd afgesloten met een online toets die je voor jezelf kan maken om te kijken of je de geleerde stof beheerst.

Online Learning Centre

Trainingen van de Insightersacademy worden ondersteunt door ons Online Learning Centre. Op het Online Learning Centre vindt je alle zaken die jou ondersteunen voor, tijdens en na jouw training zoals;

 • Voorbereidings- en praktijkpdrachten
 • Diverse templates
 • Formule sheet
 • Linkjes naar in de training gebruikte recruitmentmarketing tools
 • Linkjes naar diverse databronnen
 • Prompt sheet voor AI tools (ChatGPT, Bard etc.)
 • Handout van de training
 • Mogelijkheid vragen te stellen aan de trainer
 • Online toets van de training


Praktische informatie

Studiebelasting: 7 uur (incl. bijeenkomst)

Kosten: 495 euro excl. btw

Datum: donderdag 30 mei

Tijd: 09:00 - 13:00

Locatie: Utrecht (goed bereikbaar met auto en OV).

Deze training maakt onderdeel uit van de opleiding Recruitmentmarketing. Voor een geheel overzicht van de opleiding click hier. Wil jij deze training samen met jouw team incompany volgen neem dan contact met ons op. Wil je meerdere losse trainingen volgen dan kun je dit aangeven op het inschrijfformulier.

Direct inschrijven  Download brochure