Consultancy

Als organisatie heb je een aantal employermarketing projecten geïdentificeerd (bijv. bouwen van een EVP of een referralprogramma). De uitdaging is alleen dat je te weinig kennis en/of capaciteit hebt om deze projecten door eigen medewerkers te laten doen.

Met een consultant van employermarketeers zorg je ervoor dat employermarketing projecten op een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige wijze worden uitgevoerd. We starten projecten altijd met een gedegen briefing om het project goed te verkennen. Vervolgens werkt een consultant employermarketing met een gedegen projectplanning en projectcommunicatie om tot het beste resultaat te komen. Consultants kunnen zowel off site, on site als hybride werken.

Heb jij advies nodig met welke employermarketing projecten je het beste kan starten doe dan eerst onze Employermarketing Scan.

Employermarketing professionals

Employermarketeers helpt organisaties met het succesvol opzetten of optimaliseren van hun strategieën op het gebied van employerbranding, doelgroepmarketing, jobmarketing en candidate experience. We doen dit met de inzet van onze unieke en bewezen kennis die we de afgelopen 20 jaar verzameld hebben.