Slimme oplossingen voor employermarketing en technologie uitdagingen

Consultancy

Als organisatie heb je een aantal projecten op het gebied van employermarketing geidentificeerd. Daarnaast merk je ook dat technologie een steeds grotere rol speelt binnen employer marketing. Je wil graag met deze thema's aan de slag maar de uitdaging is alleen dat er te weinig kennis en/of capaciteit is om deze projecten (geheel) door eigen medewerkers te laten doen.

Met een consultant van Insighters zorg je ervoor dat employermarketing en/of technologie projecten op een efficiĆ«nte en kwalitatief hoogwaardige wijze worden uitgevoerd. Consultants van Insighters zijn zowel op inhoud als op projectmamagement gebied door de wol geverfd. Zij staan dan ook garant voor een maximaal resultaat binnen korte tijd. Door ons unieke samenwerkingsmodel betaal je als opdrachtgever alleen voor de daadwerkelijke nodige uren. Dus geen interim constructies waarbij een deel van de tijd opgaat aan andere zaken dan snel een mooi resultaat neerzetten. Consultants kunnen zowel off site, on site als hybride werken.

Binnen Insighters kennen we twee soorten consultancy; Strategie Consultancy en Technologie Consultancy. Lees onderstaand meer over deze twee disciplines. Heb je al specifieke vragen voor ons neem dan contact met ons op dan sparren we graag een keer met je!


Strategie consultancy

Op zoek naar slimme strategieen op het gebied van employerbranding, doelgroep marketing, jobmarketing en candidate experience? Lees meer.

Technologie Consultancy

Slimmer werken door de toepassing van innovatieve technologie? Lees meer.