Insighters Academy

Groeien in recruitment(marketing) en employerbranding

De Insighters Academy is de verzamelplek van unieke kennis rondom recruitment(marketing) en employerbranding. Kennis die in twintig jaar is opgebouwd en in de praktijk bewezen. Vanuit de Insighters Academy helpen wij organisaties en personen om te groeien in recruitment(marketing) en employerbranding. Dit doen we door het aanbieden van opleidingenincompany trajecten, coaching en masterclasses. Op deze manier kunnen onze opdrachtgevers of cursisten altijd een een methode kiezen die het beste bij hem/haar past en zo groeien in het vak. Wil je een keer met ons sparren hoe we jou of jouw organisatie kunnen laten groeien in recruitment(marketing) en/of employerbranding neem dan contact met ons op.

Blogs & employermarketingkennis

Veel werkgevers denken dat studenten/starters (Gen Y en Z) een "bijdrage aan de maatschappij" een belangrijk aspect vinden in de keuze voor een eerste werkgever maar is dat ook zo?

Wanneer je studenten alleen in hun afstudeerjaar benaderd mis je driekwart van het starterstalent maar wat kan je dan wel doen?

Veel organisaties bieden traineeships aan om starters aan te trekken maar zit de starter in 2024 hier nog op te wachten?