Antwoorden op arbeidsmarkt-vragen

Vrijblijvend sparren

Verhelderende inzichten voor arbeidsmarktuitdagingen

De arbeidsmarkt is en blijft voor veel organisaties uitdagend. Dit kan voor zowel de externe en/of interne arbeidsmarkt het geval zijn. Om toch succesvol te zijn op deze arbeidsmarkt is er een strategische benadering nodig. Een benadering die past bij de relevante arbeidsmarkt van de organisatie en de specifieke behoefte aan talent die de organisatie heeft. 

Elke succesvolle (arbeidsmarkt)strategie is gebouwd op inzichten. Strategie├źn bouwen op basis van aannames is vaak gedoemd om te mislukken. Omdat elke organisatie andere uitdagingen en dus strategie├źn heeft zijn er ook verschillende inzichten nodig om een succesvolle strategie te bouwen.

Bij Insighters helpen wij opdrachtgevers naast onze standaard onderzoeken ook met maatwerkonderzoeken. Op basis van onze jarenlange ervaring helpen wij opdrachtgevers om de juiste (onderzoeks)vragen te formuleren en de juiste betrouwbare en toepasbare inzichten hierop te genereren. Voorbeelden van dit soort maatwerkvragen zijn:

"Ik wil op basis van het aanbod van een specifieke doelgroep in een specifieke regio bepalen wat mijn vestigingslocatie moet zijn"

"Ik wil weten wat het aanbod aan data scientisten in de toekomst zal zijn"

"Ik wil weten wat de ontwikkelingen in de studiekeuzes van engineers zijn"

"Ik wil weten waarom het verloop binnen mijn organisatie bovengemiddeld hoog is"

Loop jij op dit moment ook rond met een arbeidsmarktvraag die vraagt om antwoorden? We plannen graag een vrijblijvende sparringssessie met je in om jouw vraag of vragen te verkennen. Neem via onderstaande button contact met ons op dan plannen we snel een (online) sessie).

Vrijblijvende sparringssessie