Groeien in employermarketing middels coaching

Vanuit jouw organisatie wil jij graag aan de slag met een aantal employermarketing onderwerpen (EVP traject, doelgroepmarketing, referral, campus recruitment etc.) maar je merkt aan jezelf dat je niet altijd de kennis hebt om deze onderwerpen goed aan te pakken. Je hebt af en toe een expert nodig die je weer even verder kan helpen in zaken opzetten of verbeteren.

Met een coach van Insighters heb je altijd iemand met wie je op de momenten dat het nodig is kan sparren over jouw employermarketing uitdagingen. Iemand die vanuit veel kennis en ervaring precies weet hoe jij de volgende stappen kan zetten. Ook iemand die garandeert dat jij voor jouw organisatie de beste oplossingen op employermarketinggebied weet neer te zetten. Met het coachingsabonnement kun je coachingssessies flexibel inzetten zodat het precies past bij jouw behoefte. Insighter coaches werken online. 

Wil je een keer vrijblijvend sparren over hoe een Insighters coach jou kan helpen met groei in employermarketing neem dan via onderstaande button contact met ons op

Vrijblijvend sparren