Interim

Als organisatie voel je de noodzaak om meer te gaan doen met bijvoorbeeld employerbranding of jobmarketing maar je mist de capaciteit en/of kennis om dit zelf te gaan doen. Je bent op zoek naar snel inzetbare capaciteit en/of kennis om via concrete stappen snel een goed resultaat neer te zetten.

Met een interim employer marketeer haal je direct iemand in huis die de mouwen opstroopt en via bewezen methoden bouwt aan slimme employer marketingoplossingen. Hierbij starten we altijd met een goede opdrachtbeschrijving waarin duidelijk de opdracht en de resultaten beschreven staan. Hierdoor kunnen we een effici├źnte inzet van de interimmer garanderen. Interimmers kunnen zowel off site, on site als hybride werken.

Employermarketing professionals

Employermarketeers helpt organisaties met het succesvol opzetten of optimaliseren van hun strategie├źn op het gebied van employerbranding, doelgroepmarketing, jobmarketing en candidate experience. We doen dit met de inzet van onze unieke en bewezen kennis die we de afgelopen 20 jaar verzameld hebben.